Вече можете да гледате новото ни видео от рубриката „Питай специалиста” с д-р Дарина Ангелова, клиничен диетолог. Разговорът ни с нея касае превенцията и подпомагането в лечението на рака. Видеоинтервюто можете да гледате на сайта „Здравето”, в неговата фейсбук страница, както и на YouTube канала на Агенция „БЛИЦ” в избрано от вас време.

Д-р Дарина Ангелова е завършила медицина през 1979 г. във ВМИ-Пловдив. Работила е като участъков терапевт в града под тепетата и в Хисаря, а като млад лекар в Пазарджишко село.

Основното направление, в което работи през последните 15 години, е клиничната диетология. Обучавала се е при специалисти от Университетската болница „Лома Линда“, Калифорния, САЩ.

Работила е 8 години като диетолог в голяма частна болница в Пловдив, след което е била завеждащ на Център „Здраве“, също в града под тепетата. В момента продължава да лекува пациенти, да изнася лекции в страната и да участва в различни семинари на тема храненето като профилактика и лечение на различните болести по системата „Ново начало“.

Пълното видеоинтервю, гледайте в най-полезния сайт Zdrave.to