Жена от София изригна заради поредната несправедливост, на която е станала свидетел. Ето какво пише в социалните мрежи:

Не си оставяйте билетчетата в автобуса, приятели от София, които използвате услугите на градския транспорт. Изглежда по спирките върви хайка за слизащи пътници и техните превозни документи.


Винаги пътувам с билет и бих приветствала този контрол във всеки друг момент. Но в сегашния, когато шофьорите не продават билети, а хората масово си мислят, че все още могат да си ги купят от контрольора, го намирам за доста подъл начин да се съберат бързичко едни пари.

P. S. Да, лично съм засегната. Отнесох го миналата седмица, защото нямаше откъде да си взема билет и защото си мислех, че мярката "Водачът не продава" върви в комплект с мярката "Купи си от контрольора".

Не било тъй, тая работа свършила, по новините казали. Уж гледам новини, но баш тия не съм, виновна съм, платих си. Но както олепихте всичките си превозни средства като местопрестъпления с жълти анти-ковид-19 листя "Нека се пазим взаимно", по същия начин можехте да плеснете по един стикер "Вече глобяваме", примерно.

Иначе си прилича на институционален рекет. С днешното причакване на хора по спирките с полиция - хептен. Но няма страшно. По устав сте бетон.