Няма две мнения - тя е най-популярната носителка на титлата „Мис България“. На тези географски ширини всеки знае, че само тя е получавала призванието да стъпи на подиума във финалния етап на конкурса „Мис Свят“, пише 24rodopi.com.
Наричат я Шестата по красота в света. Тя покрива критериите не само на конкурсите за красота и модните форуми.
 
Успешна бизнес дама, собственик на модна агенция  Visages,  в последните години тя присъства активно в медийното пространство с участията си в риалити форматите VIP Brother  и „Къртицата“, както и като чест гост в редица светски предавания. Да ти е кеф да пуснеш телевизора, обичат да казват телеманите, когато тя има участия.
 
Красивото работещо момиче ще каже „Стоп“ на натоварената си програма, за да бъде в Кърджали!
Жени Калканджиева ще бъде водеща на шоуто „Мис Родопи – 2017“.

 
За втора поредна година Кърджали се превръща в модна столица на България.


 
Страхотен мултимедиен спектакъл подготвят Община Кърджали, Модна агенция “Визаж” и Глобал ивентс на 14 юли - петък. Регионалният исторически музей отново ще посрещне участничките в националния конкурс – “Мис Родопи – 2017”.
Специален гост на шоуто ще бъде мегазвездата Криско, както и завладяващата огнена формация –“Дивинитас”
Организаторите подготвят невиждано по своите мащаби шоу, като за целта екип от над 100 души участва в подготовката на спектакъла. Сценичните екипи ще изграждат 2 дни огромна сцена с тегло над 30 тона.
 

 
Екип от аниматори подготвя и интерактивната част от шоуто. Репетициите започват на 11 юли, когато под ръководството на хореографа на Мис България – Боян Караиванов, момичетата започват своята подготовка за шоуто.