Столичанин сигнализира за неадекватен мъж, за когото твърди, че напада жени и ги залива с неустановена течност, пише Глас нюз бг.

"Този живее някъде около Лидл на "Леринска чука"! Напада и полива жени с течност!", това написа Петър Стоименов в социалната мрежа Facebook.

Той публикува снимка на въпросното лице, за което се твърди, че напада жени. Петър Стоименов отбелязва, че майка му е една от потърпешите.

"Миналата година е полял майка ми на пазара на Красно село, преди два месеца опита с жената на брат ми! Брат ми го хвана преди 2 седмици и повика полиция, нямаше лична карта в него", твърди Стоименов.

Петър твърди още, че срещу мъжа са пускани жалби.

"Пускани са жалби срещу него, включително от снаха ми, но въпреки това, полицията не направи нищо, когато дойде. Аз, ако нямам лична карта в мен, ще лежа поне 24 ч. до изясняване на самоличността!

Това е снимка от спирката на 204 на пазар Борово. Ако има пострадали, моля да се пуснат жалби срещу него, да си го прибират някъде!", завършва публикацията си Петър Стоименов.

Публикацията предизвика бум от коментари. Оказва се, че мъжът е заливал с течности и други жени. Потребители на Facebook се опасяват, че той страда от психическо заболяване.

"Този човек обикаля и пазара на Борово, поливал е жени неведнъж и пред мен. Последният път заля жена и влезна в магазина, в който работя и заля компютрите. Да, човекът е луд, но това не е нормално", написа Снежина М. в секцията за коментари.

Борислава С. споделя, че преди година е залял с течност нея, детето й и нейната майка. 

"Много е стресиращо, както вървиш и изведнъж нещо да те полее отгоре, ама хубаво да те полее и да чуваш викове и някакъв ненормален смях. Човекът не е добре, но за такива хора си има определени места, където трябва да седят", посочва Борислава.

Аелита Г. твърди, че въпросният мъж я е ударил по главата. По думите й това се е случило, докато чака на светофар.

"Днес, докато чаках на светофара на бул. "Тодор Каблешков" и "Ген. Стефан Тошев" ме удари по главата отзад. Той си е с ментални увреждания, но на моменти е агресивен и чупи огледалата на колите", отбелязва жената.

Това са само част от оплакванията от действията на мъжа. Дали институциите ще вземат мерки, като се има предвид, че съществува потенциална опасност мъжът да започне да залива нищо неподозиращи хора с опасна за здравето течност, например киселина - продължаваме да следим темата!