Зимните талони за моментните лотарийни игри на Български спортен тотализатор носят печалби за над 41 милиона лева. Това, както и празничната тематика на три от талоните, ги правят един от най-желаните подаръци под елхата. Става дума за талоните „Зимна приказка“, „Празнични печалби“ и „Баница с късмети“.

Най-щедрият от тях – „Празнични печалби“ – ще донесе на един късметлия феноменалната сума от 1 милион лева. Коледното чудо вече дойде при трима щастливци, които спечелиха по 50 000 лева с талон „Празнични печалби“.

Единият късметлия е Радослав Шиляшки от Кнежа, който гордо заяви, че ще напълни всички чорапчета в дома си с подаръци. „За мен СПОРТ ТОТО е истинско бижу“, коментира господин Шиляшки. Другите две печалби отидоха при Ката Спасова от Петрич и при Емел Салиева от Кърджали. „Колкото и да работя, не мога да изкарам такава сума.

Освен от СПОРТ ТОТО, не мога да получа толкова пари от друго място“, коментира Ката Спасова. А Емел от Кърджали каза, че ще продължава да играе, с надежда да спечели отново.

„Зимна приказка“ е другият избор, който може да изпълни декември с наистина светли празници. Той носи печалби за над 5 милиона лева.

„Баница с късмети“ пък гарантира печалби над 12 000 000 лева. Най-големият късметлия ще получи половин милион. Над 1 225 000 са печалбите от 5 лева до 50 000 лева. Всеки трети талон носи шансове за бърза печалба.

От Български спортен тотализатор напомнят, че е в сила най-новата кампания за лоялни клиенти „Празнични печалби с ТОТО КЛУБ“, която носи бонуси без допълнителен залог. Срещу 1 лев участниците получават една точка в своята карта за лоялност. При 20 събрани точки могат да грабнат един от 20-те ваучера за почивка в страната и чужбина на стойност 2 000 лева всеки.