Гостенка на Хасково сподели за детска игра, която обаче отразява неглежиран проблем. А именно поведението на някои подрастващи и границата между пакост и хулиганство, което причинява неудобство на други, пише glasnews.

Ситуацията се разиграла на центъра на града.

Според Илиана Янкова група деца стреляли по мъже в неравностойно положени, използвайки пистолети с топчета. Жената твърди, че хлапетата дори се опитали да ритат един от тях.

"Надяваме се след намесата на местната полиция , която забелязахме, и след забележките на няколко млади майки, да не се е стигнало до ескалация на тази детска "игра". ", пише жената.

Вижте цялата публикация на Илиана Янкова:

Днес бяхме гости на Вашият прекрасен град! Но!
Около 14 часа пред ЦУМ тези деца стреляха с пистолети с топчета по двама мъже, които видимо бяха в неравностойно положение, дори се опитаха да наритат единият от тях.

Надяваме се след намесата на местната полиция , която забелязахме, и след забележките на няколко млади майки, да не се е стигнало до ескалация на тази детска "игра".

П.С. На снимката децата са с гръб, защото все пак са ДЕЦА!

За съжаление често децата прекрачват някои граници при техните игри. А поведението им може да навреди на самите тях, но и на хората край тях.

Родителите  понякога не знаят или нехаят за действията на наследниците им, а това дава пример, че позволено е всичко.