Роман Костомаров, Алексей Тихонов, Алексей Ягудин, Иля Авербух и Ирина Слуцкая са само част от най-добрите и известни руски фигуристи, световни и олимпийски шампиони в този спорт, които участват в новия хитов сериал „Страсти на леда”, съобщават от ПР отдела на Нова телевизия и Диема Вижън.
Сериалът е заснет през 2008 година. В него известните кънкьори на Русия, заедно с професионалните актьори, ще разкрият историята на фигуристката Наталия Тимурова, която претърпява сериозна травма на крака по време на шампионат. Сериалът тръгва по Нова телевизия от 26 март.
Какво се случва с Наталия зрителите ще могат да проследят в «Страсти на леда», всеки делничен ден от 13:00 часа след края на турския сериал „1001 нощи”.
“Криминален отряд: Дунав" и “Веществени доказателства: Париж" са другите два сериала, които ще радват зрителите от края на месец март, в праймтайма на Диема.
От сряда, 25 март, започва германският екшън сериал „Криминален отряд: Дунав”. От понеделник до петък, от 19:00 часа любителите на екшън сериалите ще могат да се вживеят в ролята на специалисти от криминален отряд „Дунав”, който има задачата да охранява реката от областта в близост до границата със Словакия през централната част на Виена, та чак до гъстите блата.
В автентични и реалистични случаи този екип прави всичко възможно да се бори с престъпността по вода, земя и въздух. Присъединете се към „Криминален отряд: Дунав” и вижте града на Моцарт, Фройд и Хабсбургите от нова и непозната гледна точка!
Специално за любителите на криминални сериали от 1 април по Диема започва и сериалът „Веществени доказателства: Париж”. Всеки делничен ден от 21:00 часа, членовете на екипа по криминалистика ще дават всичко от себе си, за да достигнат до виновника, причината и разковничето на всеки отделен случай. Реалистичен и модерен „Веществени доказателства: Париж” отвежда всеки зрител директно на работното място на криминалистите, като смесва загадките с напрежението и човешките драми със задълбочените разследвания. /БЛИЦ