Риалити форматът "Ергенът" е сред най-рейтинговите предавания тази пролет. Поведението на момичетата, които се борят за сърцето на пианиста Евгени Генчев, се следи изкъсо. Безспорно сред най-отявлените участнички е Елисавета, която си навлече гнева на зрителите, на голяма част от конкурентките си, което стигна и до Евгени, който я изгони с остри думи. 

Елисавета гостува в светския подкаст на БЛИЦ "Не съм такъв човек", за да покаже истинското си лице и да разберем основателен ли е хейтът, който се излива за нея от няколко седмици насам. 

Блондинката разкри истинската причина за враждата си със закръглената Пам и има ли нещо против пълните жени. Елисавета направи на пух и прах червенокосата претендетка за сърцето на Евгени, която се изкара жертва в предаването и натриваше на всички, че я обиждат на тема килограми. 

Елисавета коментира и горещатата тема за възрастта си и излъгала ли е на колко години влиза в шоуто, както и слуховете, че всъщност е мъж. Разговорът стига и до новината, че има син, който упорито крие от медиите. 

Цялото видео с Елисавета може да гледате във видеото долу: