Журналистът Станислав Цанов излезе с пореден клип в личния си Youtube канал. Тематиката на новото видео е партия "Величие" и скандалите около нея.

Припомняме, че това е второ видео на ютубътъра за формацията. Преди време Цанов пусна клип, в който защитава полковник Николай Марков и обвинява Ивелин Михайлов, че го използва и накрая, когато натрупа огромни негативи, ще го изхвърли.

Малко след клипчето започнаха и скандалите около Ивелин Михайлов и Николай Марков, докато в крайна сметка формацията не се разпадна и изчезна и като парламентарна група. Заваляха обвинения за рекет, отвличания и закани за убийства.

В новия си материал Цанов започва с това какво му се е случило заради предишния клип. По думите му е бил залят от армия от тролове. Журналистът посочва защо е оставил коментарите и дава няколко примера, че именно хейтъри са го атакували. 

По-нататък във видеото Цанов влиза в ролята на защитник и прокурор на "Величие". Първо изброява как партията е успяла да събере 100 000 гласа на изборите. Как стратегията е била да обиколят страната и да се срещнат с възможно най-голям брой хора и че социолозите умишлено не са ги отчели в проучванията си.

В последната част ютубърът изважда наяве кирливите ризи на Ивелин Михайлов. По думите на Цанов нито една от фирмите му не е на печалба, фиктивно е разведен с жена си, а планът и обещанията за печалба, с които е рекламиран Историческия парк са нереални. 

Ето и какво още разкри журналистът: