За голяма част от българската публика, Венцислав Стефанов е познат с колоритните си коментари като президент на най-стария столичен клуб Славия.

75-годишният Стефанов е бизнесмен, бохем и ценител на женската красота, но само най-близките му са наясно през колко житейски катастрофи е преминал, докато достигне до успеха и мъдростта.

Днес, специално за читателите и зрителите на най-голямата електронна медия, г-н Стефанов разкрива подробности около кошмара сполетял семейството му на 6 април 2004 г. Тогава 23-годишното му момче Митко бива похитен с искане за откуп от над 1 милион лева. Колосалната сума е платена, но Венцислав никога не вижда сина си жив...

Каква е причината за отвличането, защо МВР и оперативните служби бездействат по случая? Това са само част от въпросите, по които разговарям с г-н Стефанов.

От първо лице, бизнесменът разкрива пред управителя на БЛИЦ Ивайло Крачунов мнението си за разстрела на Милчо Бонев-Бай Миле в ресторант-градина Славия преди 20-тина години, екзекуцията на бившия съветник в ДАНС Алексей Петров и скорошното убийство на Мартин Божанков-нотариуса.

Кое е най-важното послание, което му е изпратил Бог и кой е най-важният урок в играта наречена Живот, предстои да разберем от самия него!

Днес ще видите един много по-различен Венци Стефанов! 

Приятно гледане!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук