Въпросът кой финансира Слави виси и неговият отговор ще бъде даден преди изборите. Това написа бившият дипломат Илиян Василев, известен и като Агент Сашо, на профила си във Facebook. По думите му телевизия 7/8 е влязла в ролята на сееща интриги и платформа за атака срещу извънпарламентарните сили.

"ДБ примерно няма телевизия, нито Изправи се. Слави пък няма партия - някакви странни назначени структури по места, които ще правят избори", допълва Василев. Публикуваме пълното му изявление без редакторска намеса: Както казах всичко с времето си, тайното ще стане явно и нещата ще си дойдат по местата.

Телевизията на Слави си влезе в ролята на сееща интриги и платформа за атака срещу извънпарламентарните сили. ДБ примерно няма телевизия, нито Изправи се. Слави пък няма партия - някакви странни назначени структури по места, които ще правят избори. Опорката "Росенец" било активно мероприятия договорено с Христо Иванов е стара опорка на ГЕРБ, едно към едно в стила на Путин, Навални е проект на ЦРУ.

Борисов се изплаши до смърт, че Росенец се случи и хората видяха насилието на неговите копои над Христо Иванов, Иво и другите от ДБ. Всяко зло за добро - за тези които си мислят, че трябва да изберат едни тотално непознати и неподготвени хора-калинки на Слави, само за да заместят калинките на Борисов.

Въпросът Кой финансира Слави виси и неговият отговор ще бъде даден преди изборите? Протестите против фалшифицирането на изборите и интригите трябва да започнат веднага.

 

Както казах всичко с времето си, тайното ще стане явно и нещата ще си дойдат по местата. Телевизията на Слави си влезе в...

Публикувахте от Ilian Vassilev в Понеделник, 8 февруари 2021 г.