Дават ли звездите шансове и какви на водещите кандидат-кметове в областните градове в избирателните райони на страната, според деня им на раждане и деня на изборите – 27.10.2019 г.? Дали кармата, която се творили, ще им помогне или ще им попречи, дали съдбовният им път ще ги отведе до кметския стол – това разкрива астрологът Светлана Тилкова – Алена, цитирана от „Труд“ в дните преди вота.

В четири поредни дни тя представи прогнозите си по области, като разгледа възможността за балотажи, силните и слабите страни на част от кандидатите. В последната пета част от поредицата днес е отредено място за битката в Пловдив, Варна и София.

Пловдив

Тримата кандидати са познати на избирателите в града, ето защо успехът им зависи в значителна степен от техните лични качества и доказани управленски възможности, на второ място е партийната подкрепа.

Славчо Атанасов – НФСБ-ВМРО

Роден е във въздушен знак, Водолей. Превръща идеите си в реалност. Не е от хората, предизвикващи с думи и действия околните към агресия. Напротив, предпочита да живее своя живот и да търси своята си истина.

Крайно свободолюбив и верен приятел. Важно предупреждение към него е, че животът му може да се окаже изпълнен с неприятни моменти, ако винаги е в услуга на някого, за да блести покрай него и не успява да насочи усилията си в своя полза. Практичността е важно качество, което е длъжен да развие.

Денят му на раждане е носител на стремеж към промени е пътувания. Съдбовният му път е причината за трудности, с които не винаги умее да се справя и да ги преодолява.

Изборният ден за него е в лична година на емоции, на чувствителност, в месец и ден на ново начало, изискващи търпение.

Композитната му карта също предупреждава за емоции, които може да се окажат в негова вреда, ако не преценява думите си в кампанията и особено изборния ден.

Извод: Както има възможност за успех, ако спази изискванията на Съдбата, така е в състояние да се довери в последния момент на хора, които целят провала му и за пореден път заложените му трудности ще го препънат близко до целта.

Здравко Димитров – ГЕРБ

Роден е във въздушен знак, Близнаци. За него няма реално мислене, всичко е абстрактно. Живее в свой свят, към който всички трябва да се приспособяват, ако не се случи бързо ги заменя с ново обкръжение. Интелигентен е, непрекъснато се обогатява с нова информация.

Прекалено разностранен като интереси и желания, умеещ да говори омайно, обсебващ на моменти. Важна задача за него е да се научи да бъде по-предпазлив, да не е прибързан и да не се доверява на уж перспективни, но неправилно подбрани познанства. Прибързаните думи и критиката без факти му вредят.

Денят му на раждане е носител на кармична разплата и му налага през целия си живот да е предпазлив и прозорлив, за да се съхрани от дебнещите опасности. Съдбовният му път не позволява прибързаност, но е склонен на импулсивни действия.

Изборният ден е в негова лична година на нова познанства, но в месец и ден на трудности, породени от странични фактори и неочаквани удари от конкуренти.
Композитната карта му отправя предупреждение да забрави емоциите в изборния ден, да е умерен, тактичен, спокоен, усмихнат.
Извод: Успехът е с него, ако сам не проиграе заради обвързаност с неочаквано появили се „симпатизанти“ отличните си изборни шансове.

Николай Радев – БСП

Роден е във воден знак, Скорпион. Потопен изцяло в света на подсъзнателното, вярва само на собствените си усещания. Какво от това, че по мнение на околните прави грешки, нали има кой да ги поправя след него, качество във вреда на този кандидат, устремен към поста градоначалник.

Събитията в живота му са по-скоро стихийни и неуправляеми, но вместо да ги посреща спокойно, да търси решение на проблемите, той е готов за война с несъществуващи виновници.

Денят му на раждане е носител на умение да общува, да печели приятели, но далеч не винаги се обгражда с подходящите хора, въпреки че Съдбовният му път изисква да постига стабилност в отношенията.

Изборният ден е в негова лична година на анализ и кариерни възможности, но и на засилени материални стремления, които са целта на неговата кандидатура. Управлението на града е нещо вторично, за което в случай на успех ще прехвърли отговорността другиму.

Композитната му карта също е обвързана с амбицията за материално облагодетелстване, но и с тежка кармична разплата.

Извод: С непочтени и подмолни действия може да стигне до балотаж, въпреки че, ако личната му кампания не е била коректна, важи правилото „опит-грешка“ и ще си остане в ниското, далеч от подхода към върха.

Варна

Победата е предизвестена, но не е гарантирана.

Анелия Клисарова – БСП

Родена е в огнен знак, Стрелец. Ако нещо или някой не я вдъхновява, тя не живее пълноценно. Обича да помага на своите близки и на хората, които търсят подкрепа, но далеч не винаги е чувствителна към проблемите им или пък практична в подкрепата си.

За да върви напред и да може да ръководи, трябва да има до себе си сигурната опора на верни хора, които няма да я предадат, а това не е лесно изпълнима задача. Въпреки житейския й опит важна задача в дните й е да живее организирано, с правилно разчетена програма.

Денят й на раждане е носител на кармична разплата, която е предпоставка за постоянни трудности, въпреки стабилността, която й обещава нейният Съдбовен път.

Изборният ден е в личната й година на емоции, в месец и ден, забраняващи прибързаност и предоверяване на ласкаещи я хора, защото последващото унижение ще й донесе много душевна болка.

Композитната й карта предупреждава да не очаква върхови постижения, защото спънките са огромни и непреодолими.

Извод: Може да стигна до балотаж, но за да се случи, трябва предизборната й кампания да е провеждана спокойно, без критикарстване и наслагване на негативни чувства в избирателите към нейните опоненти.

Иван Портних – ГЕРБ

Роден е във воден знак, Скорпион. Роден с незавидната роля да попива чуждите настроения, усеща със силната си интуиция всички подводни течния. Често се впуска в някакви занимания, без да обясни действията си, което притеснява съгражданите му, но впоследствие се оказва прав с полезното си решение.

Във всичко влага част от себе си. За него няма тайни дори и в невидимата страна на живота. За някои той руши, но за други съзидава, зависи от начина, по който го приемат. Стремежът му да постигне професионална реализация е начинът да изразходва енергията си.

Денят му на раждане е носител на целеустременост, амбиция и инат, но и на немалка доза егоизъм, която е причина да очаква да бъде харесван и предпочитан на всяка цена от всекиго. Съдбовният му път помага за кариерното му израстване, дори и ако за някой не го заслужава.

Изборният ден е в негова лична година на трудности, породени от неочаквани фактори, но в месец и ден на промени. Зависи от него да ги претвори в положителни, шансът е реален.

Композитната му карта предупреждава за двойна кармична разплата и подмолна война от конкурентите му в негова вреда, но не в полза на града.
Извод: Успехът му зависи само от неговите правилни действия, търпение, такт и умение да цени всички избиратели, не само партийните симпатизанти.

Костадин Костадинов – „Възраждане”

Роден е в огнен знак, Овен. Прекалено импулсивен човек. Неспособен да обмисля безпристрастно действията си, не признава грешките си. Печели приятели сред хората, обичащи арогантно поведение и врагове сред всички, които е засегнал и е „забравил“ удобно, но не се свени да ги търси отново, ако му потрябват. Трудно може да сведе глава, да поднесе извинения.

Вреди на авторитета си и блокира възможността да гони кариерни върхове. Много енергичен и нетърпелив, обича директните действия, безусловно изказани мнения или претенции. Бърз в решенията си, дали са правилни е друг въпрос. Обича предизвикателства, както и парите, а кметският стол за него е именно предизвикателство с неизвестен финал, но с ясни лични цели.

Денят му на раждане е носител на целеустременост, амбиция и инат, водещ до агресия към всичко и всеки, който не му е угодил на исканията и желанията. Съдбовният му път е носител на трудности, за да го принудят да прогледне за истините и вредите, които си нанася, но това не се случва.

Изборният ден е в личната му година на кариерно израстване, но обвързано с материални мераци, които иска да осъществи чрез кметския стол.

Композитната му карта предупреждава за негативни промени не само в изборния ден, а и в бъдещата му делова изява, заради трудности, които сам е предизвикал.
Извод: Стремежът му към управленската позиция е мечта, за която не притежава качества.

София

Новият кмет е старият кмет, въпреки подмолната, подла, обсебила медии и хора война срещу настоящия кмет.

Йорданка Фандъкова – ГЕРБ

Родена в огнен знак, Овен. Плюсовете на характера й са ясни и доказани. Печелившото поведение сега, в годината на Юпитер и вибрация 3, наказващи агресивните изказвания, отрицанието на всичко, лъжите и неправилно подбраните думи, е спокойствие и неемоционален отговор, каквато и лъжа да чува за себе си и своята работа. Основният й негатив е, че е толерантна към предателите около нея.

С изявената си добронамереност им прощава, вместо да ги прогонва. Знае ги кои са, но им прощава, което е груба грешка. Важно предупреждение е да внимава кого допуска до себе си, за да избегне използвачи и ласкатели, които правят и невъзможното, за да я блокират и дискредитират, уж помагайки й приятелски и лоялно партньорски.

Денят й на раждане е носител на умение да общува, с лекота да се приспособява към нова среда, но е причина да привлича неподходящи хора. Съдбовният й път я дарява с умението да анализира и осъзнава, както и бързо да поправя грешките си.

Изборният ден в нейна лична година на ново начало, в месец и ден на такт, търпение и умереност, разкрива, че ще получи неочаквана подкрепа, заради умението й да се изразява ясно, спокойно, с факти и да дава с прости думи отговори на всеки въпрос, а тези качества носят категорична полза.

Композитната й карта я орисва на смелост при дебатите и самостоятелните медийни изяви, като също й обещава неочаквана подкрепа в изборния ден, въпреки войната, която се води срещу нея, фактически срещу постигнатото в София само за последните десет години.

Извод: Ако не спечели още на първия тур, каквато астрологична предпоставка съществува, ще е заради нечий опит за съзнателно унижение на постигналия много за града си човек, неоценен от мразещата го посредственост, както и заради пресни столичани, все още неосъзнали, че мисленето и манталитетът в столичния град са различни от тези в родното им място.

Борислав Игнатов – ДБ

Роден е в ден, заради който някои от планетите му даряват видимото спокойствие на земните знаци, но фасадата противоречи на същността. Аспекти на планетите, в противовес и обичайно му пречат да гледа с очите на разума, като дават първенство на чувствата и емоцията и създават в душата и сърцето му постоянното противоборство, което нарушава хармония в него самия и околния свят.

Особено впечатлява датата му на раждане, ключова за забранената от Гай Юлий Цезар зодия Паяк, обхващаща и други дати, които са включени и Телец и Близнаци, но само неговата вибрация е тълкувана от това далечно общество като носител на характеристики, раждащи вероломни хора, готови на всичко, на абсолютно всичко, за да осъществят целите си, дори и ако действията им са свързани с последваща разруха на тези хора и на бъдещето им.

Решението му да приеме предизвикателството за кметската надпревара е аванатюра с неочакван финал, но не градивен.

Денят му на раждане е носител на общителност, но в определени кръгове. Трудно се сработва с нова среда, където има по-знаещи и можещи хора, на които е склонен да вреди по всякакъв начин, не от интерес, а за да изпъкне над тях. Съдбовният му път е обвързан с изявен меркантилизъм, водещ мислите и делата му.

Изборният ден е в негова лична година на подчинение, в месец и ден на срещи и познанства, които чрез ласкателства величаят егото му, но той не го разбира, а е доволен, че някой достойно го оценява, а не че го използва.

Композитната му карта говори на кармична разплата с избирателите и трудности, породени от странични и неочаквани фактори, които изобщо не е в състояние да предвиди.

Извод: Абсолютно неподготвен и без необходимите качества човек за поста, към който се стреми. Избирателите му не се интересуват от неговата личност, те са обсебени до фанатизъм, или заради интерес привърженици на подкрепилите го партии.

Ангел Джамбазки – ВМРО

Роден във властна на планети, разположени в огнени знаци, което го превръща в прям, импулсивен, директен човек. Неспособен да премълчава дори неудобните истини, но винаги се аргументира за всичко онова, което говори, без значение дали хвали или критикува. Изпълнен с енергия, не обича спокойния и бездеен живот, който може да го депресира и разболее, затова го избягва.

Около себе си излъчва искри от топлина, които се отразяват благотворно на околните. Умее да говори на разбираем език във всяка социална среда дори и с враговете си, а такива не липсват, особено след като не могат да отрекат казаното от него. Мрази подчинението и не търпи да е в нечия зависимост, въпреки че в партийните редици и в Европейския парламент спазва всички законови правила.

На него винаги му трябва цел, към която да се устреми и на която да посвети живота си. Открие ли я следва пътя си без да се отказва. Без усилия налага мнението си и правотата си, а най-ценното му качество е, че умее да си признае, ако е сгрешил и е тръгнал в посока, която противоречи на неговия морал.

Денят му раждане е носител на желание за познанства, даряващ му способността за лесно сработване в нова среда, качества, наложени му и от аспектите на планетите, но не бива да забравя подадената за подкрепа ръка, дори и този, който го е подкрепил да го е разочаровал в неочакван момент.

Изборният ден в негова лична година на емоции, в месец и ден на ново начало разкрива, че без значение каква е причината да се кандидатира за кмет впоследствие ще получи шанс да се възползва от нови съдбовни възможности и предизвикателства и да докаже на себе си колко още може да постигне в професионалното си израстване в служба на държавата.

Композитната му карта го подтиква към анализ, самоанализ и бързо осъзнаване грешките, както и на готовност да поднесе извиненията си, ако е сгрешил с думи или критика.
Извод: Има качествата да бъде кмет на София, но не и на тези избори.

Мая Манолова – Инициативен комитет и БСП

Родена в земен знак,Телец. Като всеки в този зодиакален знак излъчва и внушава стабилност, понякога като фасада пред душевната й несигурност.

Винаги изглежда напориста, борбена до агресия, дори грандиозна в своите идеи и действия. Чувствителна жена, обичайно добронамерена, приема околните такива, каквито са, но нищо и никой не би могъл да й затвори устата, за да не им посочва недостатъците, убедена, че може да ги промени. Дали недостатъците са действителни или са само плод на нейните предположения, това за нея не е от значение.

Важно е да си каже мнението, тъй както го мисли, а ако не го мисли, да го изрече с поразяващи думи. С това си поведение неизменно си печели врагове. Крайната й критичност, стигаща до брутално, но безпочвено критикарство, е сериозна пречка по пътя й напред и във вреда на околните, но сега за кметския избор са й нужни мразещи хора, отрицатели, леви, десни, но розови, разни, които припознават като свое този тип поведение.

Денят й на раждане я орисва на кармична разплата и трудности в живота. Съдбовният й път е причина да се обгражда с неподходящи хора, на чието влияние е силно подвластна. Живее със самочувствието, че е лидер, изявена личност, но в един момент ще се осъзнае, че е употребена.

В изборния ден, в личната й година на общуване, подчертавам не винаги с подходящите хора и в подходящата среда, в месец и ден на трудности, трябва да е особено внимателна в думите си, защото Юпитер с вибрация 3 връща бързо агресията и нападките към този, които ги излъчва, а неочакваностите са непредвидими и нерадостни.

Композитната й карта е носител на трудности, заради грешното й решение да се кандидатира за участие в изборите и неподходящите партньорства, на които разчита.

Извод: На теория, ако бъде избрана, резултатът категорично ще се дължи на енергийно въздействие върху тълпата или на платени гласове, а не на нейните лични качества и правилно проведена предизборна кампания.