Известни астролози в Украйна, нумелолози и таролози дадоха своите прогнози за това, което трябва да очаква сънародниците им през следващата 2018 г. Основното прогнозиране е, че държавата ще има нов президент на относително млада възраст - малко над 40 години, пише bloknot.ru.
Интересно е, че мненията на експертите се разделят. Някои виждат бъдещето на Украйна най-вече в черни тонове, а други са сигурни, че в годината на кучета земята ще е благоприятна и промените ще са към по-добро за гражданите на страната. 

Нумеролог Людмила Жукова смята, че 2018-ма година ще бъде богата на политически събития, а последният зимен месец ще бъде особено значим.

"Сред украинците възмущението ще расте, хората ще излязат по улиците", казва тя. "И политиците ще започнат караница от края на декември тази година. И това ще засегне най-високите звания. Кулминацията на конфликтите ще бъде постигната до февруари, а след това ще се проведат отново избори в Украйна. След това идва нов интелигентен лидер, който е на около 42-44 години", споделя тя и добавя, че промяната на президента ще се дължи на протести.

Превод и редакция: БЛИЦ