Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова сподели своето мнение за среднощния ужас, който шефката на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и лидерката на БСП Корнелия Нинова изживяха. БЛИЦ припомня, че след участие в „Панорама“ шефката на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и лидерката на БСП Корнелия Нинова бяха блокирани от събралите се навън протестъри.

"Гледах кадрите от протеста пред БНТ. Протестиращи крещят нецензурни думи срещу две жени и пречат на правата им на свободно придвижване, като граждани.

В политиката отдавна полът няма значение, но да заплашваш жени със саморазправа, /макар и овластени по волята народна/, каквито възгласи се чуваха на част от кадрите, е нито умно, нито красиво, нито мъжко.

Огнян Минчев за среднощния ужас с д-р Дариткова и Нинова: Лумпени се гаврят с жени!

Юмручно "правосъдие" ли следваше, или някой носеше бесилката в раницата?

Това ли е демокрацията?

Волтер отдавна е казал, че: "Моите права свършват там, където започват правата на другите", написа нежното острие на ГЕРБ в личния си фейсбук профил.

Освен това Атанасова допълни: "П.П. Този пост не е за да браня избраните жени във властта/ опозицията или самата власт, а е моето право на мнение и дори да не сте съгласни с него, се борете, за да мога да го изразявам свободно.

Пазете се от провокации, бъдете здрави и разумни ХОРА!".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!