Очевидно е, че започва предизборната кампания и се оформя тенденцията тя да е мръсна и с компромати. Използва се един много гнусен инструмент като компромата. Той е оръжие на слабите. Силните работят с други инструменти.

Това заяви регионалният министър Петя Аврамова в телевизионно интервю по повод изнесените снимки от спалнята на Бойко Борисов.

По думите ѝ вече се излиза от рамките на нормалното и всеки се замисля за сигурността на премиера. "Бих осъдила всички, които се стремят към властта с такива подходи", каза още тя.

Аврамова заяви, че има одобрение на общия устройствен план  за строителството на Алепу. "Никога не сме твърдели, че не става въпрос за вилно селище. Очакваме решението на съда", подчерта тя. 

Аврамова заяви, че решението на устройствения план е на община Созопол и е гласуван от общинския съвет. "Ние ще съдействаме максимално на прокуратурата и чакаме решението на съда", каза още тя.

Що се отнася до магистрала "Хемус" и в частност пътя Видин - Ботевград, то там се строи активно, защото Северна България е ощетена. "На "Хемус" има за изграждане 203 км". добави още регионалният министър.

Попитана дали у нас се строи качествено, Аврамова заяви, че тя държи на качеството и то се контролира.