„Времето работи в полза на Борисов. Захладня и хората ще се приберат. След всички „ добри стъпки на управлението” обществото ще се скрие обратно. Вчера в още 7 града излязоха „предоволни хора”, които да изразят радостта си от управлението на Борисов”, опита се да умничи в ефира на „Здравей, България” Армян Бабикян,  активист от протестите.

Определящият се като един от организаторите на протестите бе поканен в студиото на Нова тв, която неведнъж Бабикян и сродните му автори и производители на фейк новини са нарочвали за опорка на властта. Което и изби още един "коз" от ръцете им.

„Разбирам опита за ирония на Бабикян. Тя обаче може да се окаже вярна. Ако хората се приберат, защото им е студено, нали разбирате каква им е мотивацията, за да са на площада. Самият факт, че организаторите на протеста отказват да кажат защо организират недоволството, показва сериозността на това, което се случва. Когато има хора на площада, това държи политиците в кондиция”, разби увъртанията на Бабикян каза Александър Владимиров от Института за дясна политика.

„Кога г-н Радев каза истината? Когато каза, че никой друг освен премиера, президента не трябва да има охраната на НСО или когато назначава на жена си точно такава?”, попита Владимиров, но не получи отговор от Бабикян.

 



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!