Бившият евродепутат Николай Бареков изпълни заканата си да окупира централата на Христо Иванов. Той се пусна на живо в профила си във Facebook как заедно с група граждани търси лидера на "Да, България", за да му зададат въпроси.

Преди дни Бареков поясни, че ще зададе няколко въпроса на Христо Иванов. 

Ето и въпросите на Бареков:

1. Защо яхнахте, разцепихте и маргинализирахте с шепата си платени лумпени протеста срещу Борисов?

2. Защо говорите само за Ахмед Доган, а пропускате неговия ортак в Задкулисието Иво Прокопиев, при положение че Прокуратурата обяви Морските сараи и на двамата за еднакво незаконни - на Доган в Росенец и на Прокопиев в Буджака?
 

3. #КОЙ ви плаща заплатата и #КОЙ ви издържа партийката, при положение, че ползвате лъскав офис в супер луксозна сграда и то, без да притежавате държавна субсидия?

4. Вярно ли е, че дясната ръка на Борисов от кръга “Капитал” Румяна Бъчварова ви е водила при него в Банкя, за да му се обясните в любов и да се изтъргувате за негов вицепремиер и министър на правосъдието? Твърди го Борисов, а вие мълчите гузно! Прокопиев ли ви прати?

Бареков протестира пред палата на Прокопиев в Созопол, а Христо Иванов... ВИДЕО

5. Защо мълчите като риба от Буджака, че последните 12 години вашият шеф Прокопиев управлява заедно с Ахмед Доган и чрез подставените им министри (като вас, Трайков, Дянков, Каракачанов, Плевнелиев, Караниколов, Горанов, Бъчварова и т.н) задкулисно държавата зад фасадата на ГЕРБ и Борисов?

6. Каква сделка имате с Маджо? Колко пари ви дава?

7. Защо мълчите за прехвърлянето през 2001 година буквално за една нощ на банката на Славчо Христов (СИК) и Иван Костов в ръцете на приближени на Борисов?


 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!