Благодарности към ДПС и в частност към Делян Пеевски за всичко, направено за община Белица и региона отправиха жителите на село Краище към депутата и втори в евролистата на формацията, съобщава в.  "Монитор".

В последния ден от кампанията народният представител се срещна с хората от белишкото село заедно със зам.-председателя на парламентарната група на ДПС Халил Летифов и кмета на Белица Радослав Ревански. При разговорите си с Пеевски жителите на Краище заявиха подкрепата си за него на предстоящите в неделя евроизбори.



Междувременно централният лъч от кандидатите за евродепутати на ДПС начело с лидера на партията Мустафа Карадайъ се включи към неформалната среща на хората с Пеевски, като председателят на движението и вторият в евролистата дадоха вечеря-ифтар за жителите на Краище. След края й предстои и официалното закриване на кампанията на ДПС с митинг концерт в центъра на селото, на който се очакваше да присъстват над 5000 души.



Със срещите в региона на Белица приключи и предизборната обиколка на кандидатите за евродепутати на формацията. В четвъртък лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ бе в Сърница заедно с Пеевски и още трима от кандидатите за евродепутати на формацията – Искра Михайлова, Илхан Кючюк и Севим Мусак. По време на разговора си с тях жителите на родопското село също благодариха за всичко направено от движението и неговите представители за региона и потърсиха съдействие за подобряване на инфраструктурата в областта, за да може да стане Сърница лесно достъпна дестинация.

В сряда вечерта пък Пеевски бе сред гостите на превърналия се в традиция „ифтар“, организиран от областното ръководство на ДПС-Пазарджик за жителите на велинградското село Пашови. Заедно с него на благотворителната вечеря по случай Рамазан бяха още Камен Костадинов от Централното оперативно бюро на ДПС, депутатът Сергей Кичиков, областният председател на ДПС Юмер Хамза.

Целият материал може да прочетете на сайта на в. "Монитор".