Бойко Борисов продължава обиколката си в Северна България. Поредната му спирка е в село Гроздьово, където на площада беше посрещнат от голямо множество и от кмета на селото.

"Затова ги е яд. Като кажат от джипката. Нали за хората са тези пари. нали вие карате по тези улици. И аз постъпих умно с постъпление директно при кметовете, при хората. Иначе Асен Василев досега да ги е взел. Както стана с "Хемус". Не знам защо варненци мълчите? Тази магистрала е жизненоважна. Вижте "Тракия", всичко живо бяга на нея.

Борисов се появи на голям купон на неочаквано място ВИДЕО

34-35 млн. им отпуснах за този проход, не го ли завършиха? Те сигурно как сме си тръгнали и са избягали. Обикалях, знаех сроковете, Нанков зад мен, знаеше. Сега все едно, щели да правят, представи си - ти си кметът, но ще сложим това дете да носи отговорност, това иска да направи Мая", каза Борисов.

"Провалът е видим, беше хаос, сега е провал. И накрая детето да е виновно. Ще кажат: Ми този беше с плавници. Всеки ще си дигне дърмите и ще си иде, това е моделът безотговорност. За шест месеца не можеш да направиш обществените поръчки. Те искат да управляват 6 месеца и пак да ходим на избори.

Те дотук, с новите избори, ще отиде над половин милиард. Представя ли се някой от тези умни и красиви, да имаш завод, да вложиш в него половин милиард и продукцията да е брак? 135 млн. за новите избори. Със 135 млн. тези села тук ще станат златни", каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ гневно: Петият и шестият искат да управлява някой с шнорхел, а те...

"Те са опукали 135 млн. Управлявайте, от това ги е страх. Казват, че ние ще сложим експерти, може ли експерт в общината да ти реши проблема?

Той трябва да пита началника. Учудвам се дори на това, което правят. Корнелия Нинова, Капон, Бабикян, Мая Манолова, Татяна Дончева са много преди мен в политиката, те са новите свежи, красиви лица. А ние сме грозните и стари и трябва да ни изчегъртат.

Толкова години, петнайсет пъти се явявате на избори, в същото време ми дават оценка“, коментира пред хората Борисов.