Открихме голям завод в Кърджали за автомобилни гуми. Той е пети подред. Ще открием и шести във Враца. Това заяви премиерът Бойко Борисов на среща с германски бизнесмени в Русе.

"Работим с Тесла и BMW. Радвам се да ви поздравя, че сте тук. В днешно време трудно се взимат решения за инвестиции в света, а в България правим по два завода на ден", заяви още той.

Премиерът заяви, че ще скоро ще бъде започнат ремонтът на пътя Русе - Бяла.

"Хемус" го правим ударно. Каквото съм обещал, ще го изпълня. Полагам огромни усилия и ще се постарая, за да е сигурно, че това ще е трайно решение и ще има втори мост в Русе. Може до края на този месец да обявим подобно решение, но обичам да говоря, когато е станало", коментира още той.

Ако си мислите, че Дончев и Горанов съм ги взел така да се повозят, грешите. Те пишат в тефтерите", коментира още премиерът.

Борисов заговори и за мостовете над Дунав и бъдещите инвестиции. "Като чух какви глупости говорят БСП, ще кажат, че е предизборно", посочи премиерът.

"В мечтите на БСП това се нарича индустриализация. Някога щели да направят това, което правим ние днес", каза още министър-председателят.

Разбирам кое дразни БСП, тях ги мързи да ходят на работа, а аз в събота откривам два завода на най- големите компании в света", каза още той.

Попитан как ще коментира сигнала на БСП в ЦИК срещу него и призива им да освободи или премиерския пост, или този на председател на предизборния щаб, Борисов посочи: „Аз не съм никакъв шеф, откривам заводите, с които сме работили месеци наред“. „Не се занимавайте с БСП“, посочи премиерът. „Какво да напуснем- да ги оставим пак да заробят държавата?“, попита той. „

Виждате една предизборна дума не съм казал, ако не ме бяхте питали. Само показвам направеното“, изтъкна Бойко Борисов. „На приказки БСП са много силни- щели да осигурят високи доходи. Кое осигуриха те?“, попита още той.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!