Бойко Борисов инспектира модернизацията на главния път Е-79. С него е министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова. 

С него беше и Росица Кирова, която ръководи гражданското сдружение “Единни за Видин”. Припомняме, че тя беше координаторка на партията на Слави Трифонов за Видин, но бе изключена през септември м.г., след като се появи снимка от среща с премиера. 

На тази срещата е обсъждала с него бъдещето на пътя Видин - Монтана. А преди дни стана известно, че Росица Кирова ще води листата на ГЕРБ във Видин на предстоящите парламентарни избори.

"Ние строим, ама то не става лесно като да го нарисуваме с боички, ако е било лесно да са го направили другите. От опит знам щом влязат багери, година и половина след това пътя е готов", коментира Борисов и разкри че в инициативата "Трите морета" е включен Петрохан.

"Това е другото, което сме казали публично-частно партньорство, това се оказа най-натоварения път за излизане от Азия към Европа, така че с проектите сме доста напред", каза още Борисов.

Борисов разкри, че са готови да сложат Кирова водач на листа, за да контролира от парламента това, което се прави.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!





ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!