"За всички важни решения, за всички евроатлантически решения, ще продължаваме да го правим. В моите страници, ГЕРБ ме подхващат... леле, какво ме правят!" - това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Ловеч. 

"Сега на Микре спряхме за заредим, един щяха да го сгазят колите, вика ми: "Гласувам за тебе, ама ако още един път ги вкараш тези наркомани, повече няма да гласувам!".

Един километър го чувах още, така им беше набрал", разказа  Борисов.

"Машините са си в техните ръце, в техни фирми и ала-балата... те се бяха подготвили, че не сме за машини и да вдигнат една вълна срещу нас.

В момента вълната е толкова силна, че предполагам, че ще победим. Въпросът е какво правим после", попита той

"Първо ни трябва отчетлива разлика. Второ - всичко, което е могло да бъда за личната ми кариера, съм бил.

Пленкович, Орбан, Мицотакис са премиери три-четири пъти. Всичко се случваше в София. България беше в подем.

Макрон вика, че помни от всичко Варна. Ама дойдоха с Бриджитката, видяха и Балчик, видяха... ", припомни Борисов. 

Някой от публиката му припомни, че депутатка от ПП-ДБ е казала, че партията на Петков е свършила повече работа за последните месеци, отколкото той за всичките си години като премиер.

"Никаква срама няма тази мома! Как го свършихте с 30 депутата за 10 месеца, а аз с 69 не успях? Кой го свърши, бе? Ники? Или Гвоздейков, Цеков, Богданов?

Кое свършиха? Земеделие, строителство? Парите за "Хемус“ ги няма, заминаха. И българите трябва да си понесеме всичко, което сме си сътворили. Ние сме били с 34%, когато казахме, че ще направим еди-какво си. С 24-25% можем да кажем, че ще се опитаме", обясни още Бойко Борисов.  

"Дошъл съм да ви кажа - не ангажирате ли хората, които не са гласували, разочаровани, крив им светът, тези хора са им важни... Само чевермета се въртят, телевизиите дават само това, другите са ни важни. Аз не гледам телевизия, гледам "Дискавъри".

И повече колегите от ПП-ДБ да забравят, че съм мислил за тях държавнически. Дадоха ми да разбера, че ако Ники трябва да пътува, трябва да е през ГЕРБ. Те се готвят да бъдат опозиция", сподели той. 

"Те с тея разкази убиха ДПС. ГЕРБ има много хора, много добри, за всичко стават, бях мъж на годината, жена на годината, премиер, по три пъти съм бил... Ако някой не дойде насила да ме извлече от Банкя, отсега ви казвам, трябва ни енергията", закани се той. 

"Има ли над 10% разлика, тогава ще го мислим заедно. Ще преценяваме, ще свикаме един конгрес. При мен всички ласкателства толкова отдавна съм претръпнал... Смеем се сутрин със Севда кой е отпред. Те са десетки, всеки ден, какво плямпах, какво сега трябва да излижа.

И колкото повече не го питам, той се напряга. Аз нарочно не питам, тръгва, ще излиза, аз нарочно не питам, гледам, че го мъчи отвътре. Мене ми стига, че докато се е бръснал или гримирал пред огледалото, си е мислил какво ще предстои“, завърши Бойко Борисов.

"Вярно е, че залите ни зареждат, чувстваме се силни са тази армия. Хубав ден!“, завърши срещата Бойко Борисов.