Вчера ЕК пусна една декларация, ние включително, с която изразихме подкрепа към президента на ЕП. Това заяви навръх Великден премиерът в оставка и лидер на партия ГЕРБ при посещението си в столичната семинария.

„Крещящо е вече мълчанието на кандидат президента Радев, депутата Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов“, заяви лидерът на ГЕРБ по повод отсъствието на позиция на изброените относно общата ни позиция на ЕС срещу решението на руските власти да забранят влизането на осем граждани на ЕС на територията на Руската федерация. Държим на европейската солидарност.

На конгреса имаме решение ГЕРБ да не прави коалиция с БСП. Колежката Нинова да не ни вкарва в риторика, като знае, че е невъзможно да правим коалиция с нея“, каза той.

„Нарочно се мотаят, за да свършат крещящата работа на кандидат-президента Радев. Хем са ни уволнили, хем ни държат. Сега ни казват, че продължаваме да управляваме. То е казано: „Прости им, Господи, те не знаят какво правят““, каза Борисов.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!