Премиерът Бойко Борисов даде нов повод на зложелателите си да говорят за него и публикува снимка във Фейсбук, на която позира в компанията на президента на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания.

Припомняме, че в началото на седмицата снимка, запечатала ръкостискането на премиера с американския държавен глава, стана повод за бурни дискусии. На нея най-влиятелният човек в света демонстрира огромно уважение към нашия министър-председател и поговори с него на четири очи. „Съжалявам за истерията, която се вдигна в България от хейтърите и платените тролове на БСП, че съм щял да имам лична среща с Тръмп. На мен целта ми не е просто да се снимам с някого, каквато е целта на някои други. Аз имам снимка от камината на Белия дом с предишния американски президент“, заяви в тази връзка Борисов.

Сензационна СНИМКА в БЛИЦ! Тръмп показа огромно уважение към Борисов

А днес в социалната мрежа публикува нов кадър, на който е заедно с домакините на Белия дом Доналд Тръмп и Мелания и написа: "Чистосърдечно давам възможност за нови “анализи”, “препоръки”, “тълкувания” и изяви по повод тази снимка :-) иначе, просто протокол на Белия дом :-) — в компанията на Donald J.".