Шпионската афера ще се превърне в скандала на годината. В България от години се води агресивна външна пропаганда. Личното ми мнение е, че скандалът ще промени дипломатическите отношения между България и Русия. Това заяви областният лидер на ВМРО във Враца, кандидат за кмет на града и депутат Красимир Богданов в предаването "Още от деня" по БНТ.

"Не приемам, че една формация в ОП може за две години да не внесе нито един законопроект. Други са създателите на "Обединени патриоти", обратно на мнението на Волен Сидеров", каза още той.

Николай Малинов потвърди схемите на Цветан Василев и Константин Малофеев за отклоняване на активи от КТБ

"С колеги от "Атака" имаме прекрасни отношения и до момента. Дори и сега имаме диалог с тях, никога не сме имали и противоречия по важните теми. Тази партия има определени зависимости, смятам аз. Решенията може да са вземани и от друго място, а не от централата на Сидеров. Не приемам, че една българска партия може да развява руски знамена на митингите си", разкри Богданов.

Цацаров обясни в НС защо Малинов е обвинен в шпионаж, но това не е атака срещу русофилите

"Опитът, който имам в местната власт ми дава възможност да имам широк поглед върху проблемите в района. Всяка седмица имам среща с граждани на място, не съм спирал връзката си", допълни депутатът от ВМРО и кандадат-кметът за Враца.

"Битовата престъпност и миграцията за търсене на работа са само част от проблемите на място. Най-важното решение за болницата във Враца трябва да се вземе от Министерството на здравеопазването", завърши Красимир Богданов.