Ако утре правителството подаде оставка, големият въпрос е с кого ще управлява БСП. Това каза Димитър Байрактаров от Патриотичния фронт по проекторешението за спиране на работата на Народното събрание до втори тур на президентските избори, предаде „Фокус“.
Той попита дали БСП няма да върнат това ДПС, което от ПФ две години изтръгват непрекъснато от властта. „Бъдете смирени, не надигайте глави и не се хвалете“, заяви Байрактаров.

Според него въпреки резултатите от изборите българският народ продължава да живее бедно и с изключително ниски доходи. По думите му за това имат принос от ляво, дясно и от центъра. Според него българският народ не е подкрепил БСП, защото те не участват в изборите. „Кандидат има някакъв инициативен комитет“, коментира Байрактаров.

Той заяви, че не счита, че тази трибуна трябва да бъде субект за поредните предизборни внушения и за приемане на поредните лобистки закони. Той посочи, че няма да злоупотребява с неимоверно добрия резултат на Обединените патриоти. Байрактаров посочи, че през изминалите 2 години е било направено немалко и не трябва да се забравя, че през 2014 г. България е била фактически пред фалит.