Ако исках да вляза в политиката, щях да съм с ГЕРБ, в ГЕРБ, с ДПС, в ДПС. АБВ не е парламентарно представена партия, шансовете й да влезе в парламента са малки, заяви пред БНТ инфекционистът доц. Атанас Мангъров.

„Ако исках да ставам такъв, какъвто ме изкарват, щях да играя на сигурно. Съгласих се да стана част от листата, защото от 10 месеца насам се правят едни медицински щуротии, които нанасят много тежки икономически, психически и всякакви други вреди. Не виждам друг начин, по който това да спре.

Припомняме, че както БЛИЦ писа инфекционистът доц. Атанас Мангъров е номиниран за кандидат-депутат от листите на АБВ.

"Цяло лято се разхождахме насам-натам, нищо не се получи, т;е. Не е този начинът, по който може да се направи някаква промяна. Това е начинът другите хора да бъдат чути, защото по нормалния начин никой не иска да чуе нормалното мнение”, обясни той.

„Аз съм с АБВ, защото те са от моята страна на бариерата. Там е много пусто, няма никой друг - няма демократи, няма патриоти. Тези, които мислят като мен, са много малко. Надявам се да станат повече, защото според мен този е начинът да се променят нещата”, каза още инфекционистът. 

Десен политик разби доц. Мангъров за К-19 със сметки по логиката на инфекциониста СНИМКА

„Снощи майка ми каза, че баща ми ще се обърне в гроба, ако разбере, че съм с една лява партия. Аз не съм бил никога ляв. Баща ми е завършил стоматология, защото е бил 4 години на фронта. На брат му не са му разрешили да учи, защото баща му е бил неблагонадежден. Тук не става въпрос за леви и десни, а за нашите права и свободи”, категоричен бе той. 

Той отново отстоя теорията си, че това е просто вирус и той ще изчезне. 

Според него при други условия всичките тези ваксини нямало да бъдат одобрени. И заяви, че няма да се ваксинира, защото има антитела, които го пазят.