Още не сме подредили евролистата на ВМРО, ще я регистрираме в ЦИК на 19 април. В нея ще обединим личности, свързани с българския интерес. Това заяви евродепутатът от Европейските консерватори и реформисти/ВМРО Ангел Джамбазки в предаването "Още от деня" по БНТ.

"Логиката ни беше, или ще се явим заедно от малката коалиция на евроизборите или няма да се явяваме на групички. Вината не е в нас. Явяването ни отделно е грешка. За съжаление така, най-вероятно, само от ВМРО ще имаме представител в европарламента, за разлика от другите в малката коалиции", каза още той.

"Благодарение и на моята работа не беше приет пакетът "Мобилност". Този пакет не трябва да убива българския бизнес, нека го приемат, но с реформи. Пакетът "Мобилност" е грозен лобизъм. Българите направихме и невъзможното, за да не бъде приет плана "Макрон", допълни Джамбазки. 

"Живея в апартамент 46 квадрата, който е съсобственост. Крайно време е да се разбере, че когато си на изборна позиция не трябва да си решаваш имотните въпроси. Не може някой, който цял живот пребивава в панелка в "Люлин", да вижда как друг пристигнал в София с влак, след 10 години във властта притежава "космическа совалка", завърши Ангел Джамбазки.