"Какво става в тази коалиция", това питане отправи журналистката Калина Андролова. Думите й са по повод интересна случка, в основата на която са бившият депутат от партията на Слави Трифонов - Филип Станев, премиерът Кирил Петков и говорителката му Лена Бориславова.

"Пускам тв 7/8 сега и попадам на Филип Станев, който пее или просто вика емоционално следното: "Лена-а, Лена-а-а, дете на дивата пустиня, амур! Лена-а, дете на простата пустиня, амур! Много е "умна" тази жена, нали?

Искам Лена да подари на Кирил тези две тапи за уши, за да не я слуша той повече."

Френдс, какво става в тази коалиция?! Направо ме шокират "коалиционните" партньори с любезните отношения помежду си.

Подиграват се на Лена. При това иронизират грубо нейната, прости Боже, "интелигентност".

Корнелия и Христо си мълчат, но ако трябва да изговорят истината, сигурно ще я разшият Лена.

Тази коалиция на какво точно се крепи, ако всички взаимно се ненавиждат почти религиозно?! Може и да не е ненавист, защото великата ненавист изисква равен противник. А тези "партньори" мислят един за друг като за едноклетъчни...", написа Андролова в личния си фейсбук профил по повод това, което е видяла в телевизията на лидера на "Има такъв народ" (ИТН).

Постът й започна масово да се споделя. Ето част от коментарите:

Всичко това се случва на фона на информации за сътресения в отношенията между Слави Трифонов и Кирил Петков. БЛИЦ припомня, че миналата седмица дори се коментира, че лидерът на ИТН е спрял да вдига телефона на премиера.