Общо за България няма да има основна промяна - основните градове ще бъдат спечелени от ГЕРБ. Във Варна ще се запази Портних, който няма конкурент, същата е ситуацията и в Стара Загора, да не говорим за Бургас, казва гадателката на Берлускони Теодора Стефанова, цитирана от "Марица".

Няма да има разтърсване ​- например БСП да вземат няколко области, ДПС -също.

БСП вероятно ще успеят да вземат един областен град, и то ще стане пак със скандали.

Не БСП, а ДПС ще бъдат изненадата на тези избори. Ще вземат повече от БСП.

ДПС ще вземат селищата в територията, където имат влияние ​- Кърджали, Разград. ВМРО също ще има изненада - ще спечелят кметски места в 2-3 по-големи града.

Веселин Марешки напредва, но тепърва има да се доказва. Няма как да спечели град на тези избори.


Не подценявайте певеца и шоумен Милко Калайджиев - доста хора ще гласуват за него, казва гадателката на Берлускони. Дори да не стане кмет, явяването ще е проверка за него, за влизане в политическото пространство. 

Още една сензация - Панайот Рейзи ще се върне на бял кон в Созопол. Плюха го, но това няма да му попречи. В Италия колкото повече плюят някого, по-известен става. Както Матео Салвини сега им е виновен за всичко. А той ще се появи на бял кон.

Не бива да бъде подценяван и Слави Трифонов. Нищо чудно в следващите 2-3 години той да оглави гражданско движение, подобно на "Пет звезди" в Италия, което също се води от шоумен. В това няма нищо чудно, тъй като страните ни си приличат по съдба, по карма, не само знамената ни са с еднакви цветове. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!