"Какво ще правим, ако САЩ отново бомбардират Сърбия, като през 1999 г.? ЕС ще наложи ли санкции на САЩ, ще изпратим ли оръжие на Сърбия? Сегашните натегачи от Столичната община ще сложат ли до украинското знаме и сръбското?", пише Георги Марков, цитиран от pogled.info.

Ще има ли и великденски яйца с цветовете на сръбското знаме по Нова телевизия? Ще пуска ли Би Ти Ви и президентът Вучич всеки ден, като този Зеленски?

Това са резонни въпроси, защото пътят на българите към Европа минава през Белград, а не през Киев! И защото не може да има лоши войни, когато ги правят руснаците и добри войни, когато агресията е американска. 

ЕС и неговите органи не могат да оказват помощи на страни извън съюза, с които влошават живота на европейските граждани, нито да налагат санкции на трети страни, водещи до същото.

Военната помощ от Запада на Зеленски може да е повод за пълно разрушаване на Украйна, тъй като правото на силата победи международното право.

За Байдън е добре войната в Украйна да продължи поне до 8 ноември - денят на изборите за Конгрес. Но това не е в интерес на украинците. На чужд гръб и 100 тояги/ракети са малко.

Само победа на Доналд Тръмп може да респектира и Владимир Путин, и Володимир Зеленски да седнат на масата на преговорите.

PS. Станахме абсолютен световен шампион по дупедавство! Американците не ни дават да пуснем руския външен министър да кацне в Сърбия. Утре може да решат и да бомбардират Белград, защото Вучич го е поканил. Ако сърбите ни затворят всички граници като отговор, откъде ще минаваме за Европа?!

Сигурно през Скопие, със самолета на Кирчо?