Кметът на община Стамболийски, който е и областен координатор на ГЕРБ Пловдив област - Георги Мараджиев, беше избран за член на Контролната комисия по време на днешното Национално събрание на ПП ГЕРБ.

Публикацията на Мараджиев във "Фейсбук":

"Днес е един хубав ден за ГЕРБ Пловдив област! От 2015 съм член на ПП ГЕРБ. От близо четири години съм областен координатор. Гордея се с постигнатото и с работата на моите колеги и приятели от областта. 11 кмета от общо 17 в Пловдив област! 

Без загуба на всички избори! Ние сме екипът, зад който стоят всички тези резултати. А на Националното събрание днес бях избран за член на Контролната комисия. Това не е признание за моя труд. 

Благодаря на г-н Борисов, че с това предложение той оцени труда на всички, които години наред се раздават за изборните победи на ГЕРБ в Пловдив област.

Днес започва началото на края на една кратка харвардска измислица. Г-н Борисов, не съжалявайте, че си раздадохте душата за хора, които не заслужават да знаят дори името Ви! 

В този труден момент за 90 процента от българския народ е важно да има кой да защити националния ни интерес и оцеляването ни. 

А вие сам го казахте: Имахме куче пазач! Чистокръвна българска порода овчарско куче! Всепризнато! Така че, нека всички да вдигнем очи и да видим как живяхме и мечтаехме до преди една година! И всичко отлетя! Но отлетелите мечти отново се връщат при нас! Днес всички видяхме всепризнатия европейски лидер Борисов, който наистина е готов да състави четвъртото си правителство!"

 

Днес е един хубав ден за ГЕРБ Пловдив област! От 2015 съм член на ПП ГЕРБ. От близо четири години съм областен...

Публикувахте от Георги Мараджиев в Неделя, 13 март 2022 г.