Журналистката и писателка Калина Паскалева се нахвърли яростно на "Отровното трио", което в продължение на над 60 дни е яхнало протестите. 

Тя разкрива в профила си в социалните мрежи, че майка й е зле, благодарение на фалшивите новини на Арман Бабикян и компания.

Ето какво разказа Паскалева във "Фейсбук":

"Тази сутрин се наложи линейка да дойде пред дома ми в Пловдив. Майка ми е зле, благодарение на фалшите ви новини, изпълнените ви със злоба и клетви коментари през последните два месеца.

Само тя си знае как й се отразява помията, която изливате по мен в социалните мрежи и сайтове за fake news, само защото през цялото време казвах истината.

Методът на глашатаите на обвинените в престъпления олигарси и желаещи властта отритнати политически лидери, както и на човек, който претендира, че е президент, е да съсипят психиката на всеки, който не е в техния отбор. Ако до този момент не съм говорила с конкретика за подлите ви задкулисни игрички, вече започвам и няма да има какво да ме спре. Предупредих ви, г-да отровни и всякакви други псевдо-революционери.

Надявам се, че ще ви платят допълнителен хонорар, че навредихте на майка ми.

Благодаря на доктора от Спешна помощ в Пловдив, който се погрижи за семейството ми и на приятелката ни Яна Минкова, която е вкъщи и сега.

А ти, Бабикян, радвай се, че нито дядо ми, нито баща ми са живи. Много е лесно да удряш едно момиче, което се бори само в живота си от 17 годишно. Ти не си мъж, хубаво го запомни".