"Гласувах за един добър кандидат за кмет на София, енергичен, млад човек". Това каза председателят на ВМРО Красимир Каракачанов, след като упражни правото си на глас в 134 СУ "Димчо Дебелянов" в столицата.

"Гласувах за това, че е крайно време да се разбере, че София не е само центъра и жълтите павета", каза още вицепремиерът. Той изтъкна, че в столицата живеят близо 2 млн. граждани, като по-голямата част от тях са в крайните квартали, бетонните комплекси и в селата и именно там трябва да се обърне много повече внимание.

Председателят на ВМРО заяви също, че е гласувал за "повече ред и сигурност, за разбиването на гетата и интеграцията на жителите им". Той посочи, че хората, които не излизат да гласуват с мотива, че никой от кандидатите не им харесва, практически подпомагат статуквото, купения вот, вота от гетата, корпоративния вот.

"Крайно време е да разберем, че нашите проблеми са в нашите ръце - като българи, като граждани и, ако ние не гласуваме, други хора срещу 30 лева, срещу определен етнически или религиозен натиск, предопределят нашето бъдеще", коментира Каракачанов.

ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ ГОРЕЩИ НОВИНИ ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!