Правим анализ на сегашната ситуация, ще излезем с официално становище, но то е ясно, че всеки подкрепя майките на деца с увреждания. ДПС е политическият ясновидец на събитията които следват. Можем да ви кажем какво ще стане и след месец. Това заяви в предаването „Лице в лице'' по bTV зам.-председателят на Сдружението на общините в България и кмет на Кърджали Хасан Азис.

"Едно управление, което продължава повече от 10 години не може постоянно да търси вина в БПС. Никой не се съмнява, че ДПС е фактор. ДПС иска едно устойчиво правителство и страна. Очакваме предсрочни парламентарни избори и ние сме "за" този акт", каза още той.

"В момента има една грешна политика - бяха увеличени парите за хората с увреждания, но въпроса не е за раздаването на едни пари. Въпроса е за правилното разпределение. Политиките за децата с увреждания са важни", допълни зам.-председателят на Сдружението на общините. 

"Имаме възможности, които трябва да бъдат реализирани и с подкрепата на властта. Например Казанлък има сътрудничество с Китай и успешна китайска инвестиция. Само 22 общини имат такова сътрудничество, което е крайно обезпокояващо. Искаме повече китайски инвестиции", завърши Хасан Азис.