Заявих на първото заседание на Столичния общински съвет (СОС), че в този съвет ГЕРБ-СДС ще бъдат силна опозиция. Години наред слушаме колко са лоши ГЕРБ.

На втори тур софиянци гласуваха наказателно срещу Васил Терзиев. София не им се полага и губят времето на софиянци“, каза Антон Хекимян в ефира на БНТ.

Борис Бонев каза, че БСП е вариант, а с „Възраждане“ имат общи идеи“, отбеляза общинският съветник.

„Кога ПП-ДБ, „Спаси София“ казват истината. Преди изборите те хулиха Ваня Григорова и доведоха Путин пред вратите на София. Аз истина не виждам.

Сглобка

На национално ниво виждаме нова сглобка. Дерогацията бе отхвърлена. Кирил Петков да каже дали е дал зелена светлина на Борис Бонев да преговаря с БСП?

Плашим софиянци, за да се съгласят с новата сглобка. Такава е ситуацията. Ние искаме да отворим очите на хората“, добави Хекимян.

Бившият журналист коментира и отговорното политическо поведение.

„Ние сме поели нашите ангажименти и ще се постараем да ги изпълним. Най-голямата група трябва да направи ясно мнозинство, за да може да се управлява. София е пред риска да бъде заключена – махаме Паметника на съветската армия или правим тоалетни?

Всички софиянци ще патят, ако хората на Терзиев не направят това, отсече проф. Коларова СНИМКИ

Да не се окаже господин Бонев момче за мокри поръчки, защото не чух Васил Терзиев категорично да застане зад неговата кандидатура за председател на СОС.

Васил Терзиев беше избран с гласовете на ГЕРБ-СДС, но ние от него постове не искаме. Няма да ставам зам.- кмет“, отсече Хекимян.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук