Министърът на икономиката Кирил Петков огря социалните мрежи в най-нахална реклама на бизнеса си, пише anteni.bg.

Докторката по здравословно хранене и душеприказчик на звездите д-р Емилова не крие радостта си.

„Здравейте, приятели! Днес в клиниката имаме скъп гост – Кирил Петков, създателят на първия веган пробиотик.“

Следва напоителна реклама за бизнеса на скъпия гост. От нея става ясно, че министър Петков, „един от най-успелите българи“, харвардският възпитаник ще изнесе лекция и ще представи своята последна иновация – продукт, който е „изключително важен за чревната ни флора“, но и… познахте!, за нашия имунитет.

„Толкова интересна лекция! Мечтател, визионер, предприемач, вдъхновител, истински приятел – това е за нас Кирил! А когато се съберат две големи личности като тези на снимката… само си казваме: дано! Дано да имаме повече такива хора, толкова са ни нужни днес!“, пише на страницата на д-р Емилова във Фейсбук.

Как така един действащ министър на икономиката си позволява не просто да практикува бизнеса си, но и да го рекламира публично. Влаковете на столичното метро са облицовани с реклами на веган продукцията му, но може да ги е сложил преди министерстването си и да не му е останало време да ги махне.

Ами сега? Министър, пък тръгнал да си рекламира бизнеса съвсем прозрачно и публично!
О, спи ли, не види ли служебният премиер ген. Стефан Янев  как един от министрите му е влязъл с двата крака в конфликт на интереси и дори не му пука, коментира anteni.bg!