ДПС-Доган превзе ЦИК отвътре!

Абсолютно незаконно и в нарушение на всички изборни правила депутати от групата на ДПС-Доган, предвождани от Джейхан Ибрямов и Тимур Халилов, са се настанили вече на масата за приемане на документи за регистрация на изборите, както БЛИЦ съобщи по-рано.

Процедурата обаче започва утре в 9.00 часа, когато трябва да се отворят официално вратите на ЦИК.

Депутатите от групата на Доган са били вкарани в Партийния дом от секретаря на ЦИК Севинч Солакова, която заема неправомерно този пост, защото е член на ЦОБ на ДПС в момента.

На настойчивите призиви депутатите да напуснат залата, Солакова отговорила, че не може да ги изгони, защото са с имунитет. При това положение шефът на НСО ген. Тонев трябва да влезе в правомощията си и да нареди незаконно окупиралите залата на ЦИК депутати да бъдат изведени оттам.

Вече има обосновани предположения, че мистър "Кеш" Румен Радев играе в комбина с Ахмед Доган. Двамата са в тандем, за да могат след това да насочат изборния резултат в желаната от тях посока.

Ако ген. Тонев не се намеси незабавно и позволи на дерибеите на Доган да извършат незаконната регистрация в ЦИК, то това ще означава, че неговият началник Радев участва в схемата. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ