Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов написа пост в социалните мрежи по повод изненадващото напускане на Елена Гунчева от редиците на партията му. Както БЛИЦ писа тя отправи тежки обвинения, като изброи още причини за решението си - проблеми с пиара, хаотичната законодателна дейност, забрана за медийни изяви, кадровата политика на партията, която определя така: "Лидерът иска верни, а не умни и мислещи".

От своя страна Костадинов също отвърна с пост в социалните мрежи. Той започна с цитат на Гоце Делчев. Ето какво още написа:

"Отцепленията и разцепленията хич да не плашат. Що да правим, когато сме си българи и от една обща болест страдаме - колкото капи, толкова и капитани" - Гоце Делчев.

Вчера стана ясно, че се оформи нова коалиция в парламента - ПП, ДПС, ДБ и ГЕРБ. Тази коалиция прие да се вдигне ветото над преговорния процес с Македония, което днес трябва да се обсъжда в парламента. И снощи, изненадващо, една вече бивша депутатка от Възраждане, е изживяла катарзис по отношение на организацията и политиката ни. Мисля, че и за слепците е ясно защо се случва това.

Това, разбира се, няма да ни спре днес да защитим българската позиция в Народното събрание, нито ще спре Възраждане да управлява страната самостоятелно. Атаките и клеветите срещу нас ще стават все по-силни с всеки изминал ден. Което ни показва само и единствено, че сме на прав път.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

"Отцепленията и разцепленията хич да не плашат. Що да правим, когато сме си българи и от една обща болест страдаме -...

Публикувахте от Костадин Костадинов в Четвъртък, 23 юни 2022 г.