МВР шефът Бойко Рашков се развихри предизборно в селата във Варненски регион в полза на своя началник - кандидата за президент Румен Радев. С милиционерско настървение, присъщо на мракобесното му соцминало, Рашков прати полицаи да тарашат в кметства и в домове на хора, които са свързани или симпатизират на ГЕРБ. Това написа в профила си във Фейсбук Красен Кралев. 

"Бойко Рашков вилнее и всява страх и паника сред българите, вместо да отговаря защо в страната ни има над 600 нелегални машини за гласуване. Кой е платил за тези машини и какво цели с това фирмата “Сиела Норма”-близка до олигарха Иво Прокопиев, ДеБъ и партията на Кирчо и Асенчо?!", посочи в заключение той. 

Ето и пълния текст на коментара му: 

МВР шефът Бойко Рашков се развихри предизборно в селата във Варненски регион в полза на своя началник - кандидата за президент Румен Радев. С милиционерско настървение, присъщо на мракобесното му соцминало, Рашков прати полицаи да тарашат в кметства и в домове на хора, които са свързани или симпатизират на ГЕРБ.

“Това се извършва абсолютно незаконно, без разрешително за обиск или прокурорска заповед”, каза адвокат Бранимир Балачев пред РПУ-Провадия.

В село Блъсково униформените са обърнали наопаки дори къщата на директора на училището Антон Златев, за да търсят списъци за купуване на гласове. В РПУ -Долни чифлик полицаите са накарали Тодор Георгиев да напише на хвърчащ лист, че е общински съветник от ГЕРБ и да се подпише. Масово се привикват хора на разпити без призовки и се правят арести със скалъпени обвинения за купуване на гласове.

Бойко Рашков вилнее и всява страх и паника сред българите, вместо да отговаря защо в страната ни има над 600 нелегални машини за гласуване. Кой е платил за тези машини и какво цели с това фирмата “Сиела Норма”-близка до олигарха Иво Прокопиев, ДеБъ и партията на Кирчо и Асенчо?!