В абсурден опит да напомни за съществуването си партията „Да(й), България“, оглавявана от сламения лидер и провален правосъден министър Христо Иванов-Пинокио, намеси депутата и наш издател Делян Пеевски дори в случая с отровения във Великобритания бивш шпионин Скрипал.

От формацията излязоха с позиция срещу становището на премиера Бойко Борисов по случая, която очаквано веднага беше публикувана от всички рупори на Фабриката за фалшиви новини на олигарсите Иво Прокопиев, Цветан Василев, Огнян Донев и Сашо Дончев.

Предвид факта, че позицията е на шепа протестъри, останали да гледат парламента отвън, защото избирателите им вдигнаха жълт картон, дори не си струваше да й обръщаме внимание. Но няма как да подминем факта, че Пинокио и хората му отново лепват ни в клин, ни в ръкав името на Пеевски пробутвайки и старата опорка на тарторите на задкулисието и Фабриката им за фалшиви новини – подсъдимите Иво Прокопиев, Цветан Василев, Огнян Донев и ортака им Сашо Дончев, за имагинерни руски връзки.

Далеч не имагинерни обаче са връзките на Василев с руски скандални персонажи. Известен факт е, че Българския Мадоф Цветан Василев се пробва на няколко пъти да открадне част от „златните кокошки“, финансирани от КТБ, в тандем с руския олигарх Константин Малофеев и хората му – първо с белгиеца с московски паспорт Пиер Луврие, а след това с Дмитрий Косарев. 

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АБСУРДНИЯ ОПИТ НА ПАРТИЯТА "ДА(Й) БЪЛГАРИЯ" ДА УДАРИ ПЕЕВСКИ СЪС СТАРИ ОПОРКИ В "МОНИТОР"