Човек трябва да умее да губи с достойнство и да вижда проблемите първо в себе си. И на следващата секунда започва да чисти грешките и да се бори за целта. А в случая тя е над нас - тя е България и добруването й. Така, както всеки го разбира, мисли и чувства. Това написа икономистът и финансист Кузман Илиев от ВМРО. 

Той поздрави победителите и заяви, че всеки ще участва в бъдещото управление с каквото може. 

Публикуваме останалите му думи без редакторска намеса: 

"Честито на победителите и на тези, които се чувстват такива. Време е сеирът и истерията да свършат и да се хващат за работа, защото предизвикателствата са тежки - геополитически сътресения по оста Изток-Запад. Агресивни атаки срещу нашите култура, традиции и история. Здравна и икономическа криза. Отговорността действително е голяма. А всеки от нас ще участва с каквото може.

Благодаря на ВМРО за възможността свободно да защитавам идеите си. И поздравления за твърдото отстояване на българщината. Както и че не се огънаха пред интереса и се явиха сами, знаейки че може да не влязат в Парламента. Но нищо не е на всяка цена - освен идеите и ценностите, когато са смислени и възвишени.

Както и на всички, които ме подкрепиха - познати или не. От сърце.

Благодаря и на изключителния журналист Петър Волгин и БНР - Българско национално радио за разговора."

Човек трябва да умее да губи с достойнство и да вижда проблемите първо в себе си. И на следващата секунда започва да...

Posted by Kuzman Iliev on Monday, April 5, 2021