Персоналният глашатай на обвиняемия банкер-беглец Цветан Василев - Светослав Иванов изкопа ново двойно дъно в биографията си.
Скромният откъм професионални възможности "репортер" не се посвени да избълва поредица от фалшиви новини покрай измислената "Бяла книга" за свободата на медиите, която бе пусната в публичното пространство от скандалните бизнесмени Донев, Дончев и Прокопиев.

Именно Светослав Иванов бе сред главните действащи лица на апокрифната сбирка в столичния хотел "Балкан", където бе представен пасквила.

Сред разкоша на салона приватизаторите на морала, за пореден път наговориха куп внушения, манипулации и клевети, че дори не е нужно да бъдат опровергавани.   Цензорите на морала са същите, които вече две десетилетия се опитват да скъсат опашката на миналото си, което пази тайните за съмнителното си забогатяване. 

Голяма част от присъстващите лъснаха по време на аферата "Арго", която показва как уважаваната доскоро bTV се е превърнала в слугиня на задкулисието, която продължава да дава трибуна на фалиралите лабораторни проекти на българския Фетуллах Иван Костов.

Сега към евтината пропагандна компания се е присъединил и Светослав Иванов, през устата на когото вече говорят новите му господари, а един от тях продължава да се надсмива на правосъдието от съседен Белград!