България няма свое правителство. България има една колониална администрация, която извършва това, което американците й наредят. Това заяви в профила си във Фейсбук лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Случва се така, че в държава като нашата, която е подчинена и завладяна, докладите на службите вместо да отиват първо при президента и министър-председателя, нищо чудно да отиват първо в американското посолство. Нищо чудно оттам да са ги накарали да направят този донос срещу мен.

Истината е, че нас ни управлява правителство, което не мисли за българските граждани, за българските национални интереси.“

„Трябва да си върнем държавата, трябва да направим така, че България отново да се управлява от нас, българите, трябва да превърнем България в достойна за уважение държава“, заяви още Костадинов. 

Историята се пише от хора, които са готови да се жертват, искам един ден децата ми да се гордеят с мен.

„Така че отидох в Украйна, ако имам възможност, отново ще го направя. Защото съм българин, защото съм мъж, защото съм баща и като председател на политическа организация съм спечелил доверието на стотици хиляди българи и нямам право да разочаровам хората, които вярват във „Възраждане“, категоричен е Костадинов.