Мая Манолова, която вчера нахлу в „Булгартрансгаз“, за да поискат лично документи на дружеството, извади невероятна версия за щурма й.

„От дружеството казаха, че не са в състояние да представят документите в електронен вид, а в хартиен вариант. Това не е нормално в 21 век“, заяви съпредседателката на „Изправи се! Мутри вън“ (ИСМВ).

По думите й било по-почтено да отиде с представители от новоизбраните парламентарни групи. БЛИЦ припомня, че заедно с нея бяха Явор Божанков от БСП, Георги Георгиев от „Има такъв народ“, Калоян Янков от „Демократична България“ и Андрей Вълчев от „Изправи се! Мутри вън!“.

„Бойко-разбойко казва, че аз съм Мая-полицая. Забавлявам се от това определени“, така Манолова отвърна на Тома Биков след щурма й. БЛИЦ припомня, че на извънредна пресконференция от партията на ГЕРБ поискаха оставката на шефката на Комисията по ревизията на управлението.

„Нашето посещение бе, за да изразим нашето намерение да си свършим работата. Имаме намерения да посещаваме и институции“, каза още Манолова в сутрешния блок на bTV.

„Енергиен Костинброд“: Ето как Мая Манолова нахлу и вдигна скандал в "Булгартрансгаз" ВИДЕО

„Не разбирам какъв бе проблемът да кажат, че ще представя представените документи по електронен път. Дори и след като срокът изтече с ден-два“, така съпредседателката на ИСМВ в отговор на казаното от ГЕРБ, че нахлуването й в „Булгартрансгаз“ е „Енергийният Костинброд“.

Попитана дали ще даде оставката си – както Тома Биков от ГЕРБ поиска вчера, Манолова започна пак да шикалкави: „Не разбрах дали и Бойко Борисов иска моята оставка, но българските граждани по площадите искат оставката на Тома Биков. Точно те ли ще искат моята оставка?

Не разбирам какъв проблем настана след това, което направих? Разбира се, че оставам на поста си“.

„В момента депутатите взимат около 7 хиляди лева“, призна тя попитана какво се случва с напомпаните депутатски заплати – нещо, което стана след предложение от страна на „Демократична България“.

„Партньори сме с „Има такъв народ“. Работим в тясна връзка с тяхната партия, както и с „Демократична България“. Трябва да попитате Слави дали има намерения да осъществи правителство щом получи мандат.

Ние сме готови и да го подкрепим и за служебно правителство и нови избори“, каза за финал Манолова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!