Жаждата за власт срина ДБ и Манолова до дъното на унижението им. Има такъв народ (ИТН) се гаврят с тях, те търпят и чакат постове.

Така лидерът на Воля Веселин Марешки коментира разрива между партията на Слави Трифонов с "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме" (ИБГНИ). 

Личните обиди, цинизмите, нападките с думи, отишли твърде далеч от нормалните словесни битки – това е ежедневието в 46-то Народно събрание.

Това са в момента отношенията между партиите, които излъгаха избирателите, че носят промяна и от които българите очакваха да свършат нещо добро за тях.

Ще има да чакат. Всъщност единственото, което направиха тези хора, е да изкопаят дъното на българската политика и да покажат на всички, че за постове са готови да ги заплюят в лицето. Публично", смята той. 

"За Тошко Йорданов ДБ са „долни политически джендъри”. А по адрес на Мая Манолова написа – „изплискан леген, орешарка, ПееФка, протестърка с твърда ДПС подкрепа изодзаде”.

Хаджигенов за него е „магистралка”. Йорданов споделя в социалните мрежи и циничен пост пак за Манолова, наричана „олигофренка”, написан не от кого да е, а от самия кандидат за министър-председател Пламен Николов!

И това са само част от епитетите, които ИТН пуска срещу лидерите на ДБ и ИСБГНИ, с които уж ще управляват заедно", обобщава още Марешки.