Ние от Воля симпатизираме на президента Румен Радев. Още повече че преди него по този път е минал Бойко Борисов и се вижда, че това е начина - да спечелиш доверието на хората и след това да управляваш. Напълно възможно е г-н Радев от президент да стане кмет на София, защото самият той казва, че може много да направи за България, но президентството му е тясно и не му дава инструментариума, с който да го направи. Затова ние казваме, че няма смисъл той да си губи времето в президентството. По-добре да стане кмет на София, да покаже за две години колко добър управленец може да бъде и оттам нататък си прави партия, става министър-председател и оправя държавата. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия председателят на Воля Веселин Марешки.

„Ние искаме да дадем шанс на всеки българин, който има качества“, уточни Марешки. 

„Това, че номинираме Румен Радев за кмет на София, означава, че подкрепяме българския народ. Следващото нещо, което искаме е оставката на Красимир Каракачанов“, категоричен е депутатът. 

„Искаме категорично оставката на вицепремиера Красимир Каракачанов. Когато един човек направи една роля го пускат за Оскар, а когато е направил много роли, в случая на Каракачанов – гафовe, му искаме оставка за цялостно творчество“, заяви Марешки.

„Ако сме управленци, ще докараме французите да зареждат в „Люлин“. Едно време ми казваха, че правя лекарствен туризъм. Сега казвам, че ако сме управляващи, ще докараме европейците да зареждат горива тук“, продължи лидерът на „Воля“ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки по повод протестите за цените на горивата във Франция и у нас.

Той отрече „Воля“ да е „златен пръст“ в парламента. 

„За кворума помагаме на българския народ. Българският народ ни е изпратил в парламента да работим. Ние не крепим никой. Ходим на работа“, каза още Веселин Марешки.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!