"На мястото на Марков бих се срамувала зверски" - това категорично мнение изрази председателят на Националното сдружение за закрила на българските деца и семейства Лилия Божкова.

Ето какво още каза тя в пост в личния й фейсбук профил (публикуваме думите й без редакторска намеса):

"Явно е, че сагата на техни величества няма да спре току така и цяло лято ще се забавляваме с техните живи включвания и публикации в отговор на живите включвания.

И аз да бях на мястото на схемаджията и аз нямаше да съм съгласна да дам наготово труда си на някой.

"Всъщност.. знам какво значи да ти откраднат труда, да развиват обществена дейност с идеите ти и тези на съмишлениците ти (поради липса на свои) при това с користни цели, като събират пари на организиран от тях протест в подкрепа на..."идеята" при това в кутии  без да има каквато и да е отчетност, а изплувалите на повърхността имена да гонят политическа кариера. Усещането е неприятно. 

Само прочетете какво е написал човека с прякор "полковник" :

"От днес прекратявам моето участие във всички срещи с обществеността, организирани от ПП "Величие"!

Призовавам моите последователи и симпатизанти, да разпространят във всички населени места, в страната и извън нея, че ПП "Величие" е само и единствено господин Ивелин Михайлов и неговата псевдо икономическа групировка от сламени и зависими хора. Както и, че целите на тази организация не са партийни, нито идеални.
Доказателствата предстоят! Подредени, проверени и годни."

Скъпи приятели, аз бих се срамувала зверски, ако 1183 човека от общо 1895 ми се присмиват на сериозния текст", заяви Лилия Божкова.