МВР скочи свирепо на Кирил Петков заради лъжа, номерът му няма да мине

Вярваме, че обществото няма да позволи да стане жертва на заблуждения, казват от ведомството в своя позиция

Министерство на вътрешните работи излезе с официална позиция, относно изказвания на съпредседател на политическа партия, че изборите са били нечестни

Кирил Петков и Назарян опасно близо, той призна за заговора срещу нея ВИДЕО

"Недопустимо е омаловажаването на труда на българските полицаи за постигане на политически цели", заявяват от Министерството и добавят "продължават политическите нападки към Министерството на вътрешните работи.

Хвърлените в общественото пространство твърдения от народен представител и съпредседател на политическа партия, че последните парламентарни избори са били нечестни, са не просто неистина.

Подобни голословни изказвания са в пълен разрез и с оценката на представителите на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ), според която изборите бяха свободни, прозрачни, добре подготвени и проведени", заявиха от ведомството.

Борисов гневно за заговора срещу Назарян: Няколко години ги гледам как се свират по лаборатории и...

БЛИЦ припомня, че малко по-рано днес съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков каза пред журналисти, че се страхува Калин Стоянов да остане министър на вътрешните работи, защото ако това се случи, изборите няма да бъдат честни. 

От Министерството заявяват, че защитават професионалната чест и достойнство на служителите на полицията, чиито ежедневни усилия са в името на спокойна и сигурна България.

"Вярваме, че обществото няма да позволи да стане жертва на заблуждения, подчинени на идеята за трупане на политически дивиденти", добавят те.