Всеки може да пусне видеото, да го гледа и сам да прецени. Безсилието поражда агресия. ДПС искаха вотът на недоверие да се гласува уикенда. Включиха марионетките ГЕРБ и "Възраждане", не знам защо. Виждат, че колкото повече време минава народните представители стигат до съвестта си. Това каза депутатът от "Продължаваме промяната" Настимир Ананиев пред bTV.

"Г-н Хамид е опитен парламентарист. Той ме бутна с две ръце и единствено на него казах: "Приберете вашите хора, а ние ще приберем нашите", допълни той. 

"Представителите на ИТН не трябва да се страхуват. Заплашват ги, страхуват ги. Такива са методите, с които ръководството на ИТН общува с представителите си. Не съм чул ДАНС да рови. Когато започне да се разследва, някой получава СМС, че го заплашват. Сценаристите работят по сценарий, но сега трябва да спрем със сценариите. Това е битката за България. Публично комуникираме и ги каним да се присъединят към каузата", каза Ананиев.

Бой в парламента! Депутати се млатят... БЛИЦ TV

"Притеснявам се, че новата коалиция ще наложи такива промени, че ще счупят бюджета. За мен лично сега трябва да се вземат заеми, защото виждате индикациите. Ако сега трябва да изплатим един заем, който е по-изгоден, отколкото догодина, когато лихвата ще е по-висока. Притеснението ни е, че някой ще вкара популистки предложения, за да си вдигне избирателите", допълни той.